Autor Política
1 Octubre 2014 a 17:54

Ciutadans (C’s) Sant Cugat estudia emprendre accions legals contra Mercè Conesa

A resultes de la concentració contra la suspensió del TC

Mercè Conesa saludant a una de les participants a la concentració ahir

Mercè Conesa saludant a una de les participants a la concentració ahir // foto: Jordi Pascual

En una nota feta pública aquesta tarda, l’agrupació local de Ciutadans – C’s – estudia emprendre accions legals contra l’alcaldessa de Sant Cugat Mercè Conesa.

Tal com hem explicat aquest matí, ahir a la tarda es va esdevenir una important concentració davant l’ajuntament amb la participació de la pròpia alcaldessa per protestar contra la suspensió cautelar que el Tribunal Constitucional ha fet contra la Llei de Consultes no referendàries i el Decret signat dissabte pel President de la Generalitat de convocatòria de la consulta del 9N. La concentració, degut a la pluja, va desenvolupar-se també en l’interior de l’ajuntament.

Segons el comunicat de Ciutadans, “la manifestació no tenia el preceptiu avís als Mossos d’Esquadra i no va respectar la normativa de seguretat en edificis públics donat que la gent que s’hi va concentrar van envair de forma incontrolada el consistori sense cap supervisió posant en perill els propis manifestants i el personal de l’Ajuntament“. Aquest fet, conjuntament al fet que l’alcaldessa de Sant Cugat, segons aquest partit, “està afavorint els seus interessos polítics personals fent ús del càrrec pel que fou escollida utilitzant les instal·lacions municipals, no tenint en compte el compliment de la norma a la que tothom està obligat“, comporta que analitzin si les seves accions contravenen la legalitat vigent.

En aquest sentit, segons el seu comunicat, Ciutadans de Sant Cugat amenaça en prendre accions legals contra l’alcaldessa si fos el cas.

Switch to mobile version