Autor Esports
19 Octubre 2014 a 11:30

Cap de setmana de presentacions esportives

CFU Mira-sol Baco, Handbol Sant Cugat i Qbasket es presenten davant l’afició

 

Aquest divendres i dissabte, malgrat hagin començat la major part de les competicions, s’han presentat oficialment diferents clubs davant les seves respectives aficions. Una mostra de la força poliesportiva de la nostra ciutat.

[wzslider info=”true”]

El CFU Mira-sol Baco vol reforçar la seva secció femenina

Divendres per la tarda el club del barri de Mira-sol va presentar els seus 23 equips de les diferents categories. Més de 350 jugadors i jugadores des de la categoria prebenjamí fins els veterans van ser presentats un per un en un acte que va ser presenciat per un nombrós públic entre el que hi havia familiars, amics i representants polítics com el tinent d’alcalde Francesc Carol, el portaveu del PP, Jorge Carreras, el regidor Alvaro Benejam i la cap de llista d’ERC, Mireia Ingla i el representant de C’s, Aldo Ciprián. Tots ells van acompanyar al president Joan Salabert en el seu parlament al final de l’acte.

En la presentació, en la que els protagonistes eren els esportistes, tres notes importants. La primera, com avançàvem en la prèvia, la recollida de fons per la Fundació Miquel Valls amb la venda de samarretes antigues del club. Al final es van recollir 429 euros que aniran de forma íntegra a l’ajuda de la recerca sobre la Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). La segona, la presentació del nou equip femení de futbol 7, recuperat després d’uns anys i que el president va confirmar que serà el primer pas d’una nova escola de futbol a partir de l’any que ve. I, la tercera, la participació en l’esdeveniment dels Castellers de Sant Cugat que van oferir un pilar de 4 i, sobretot, la seva col·laboració i els seus valors de col·laboració i solidaritat acordes amb el lema de la presentació: “Fem Pinya“. El president va lliurar a un dels seus representants una samarreta de l’entitat.

Presentació Club Handbol Sant Cugat // Foto: Xavier Boix

Presentació Club Handbol Sant Cugat // Foto: Xavier Boix

El Handbol Sant Cugat, es presenta amb 15 equips

Una hora més tard que el Mira-sol Baco, una munió de públic i jugadors es van aplegar al PAV3 de la Rambla del Celler per veure junts a tots els equips del Club Handbol Sant Cugat. Aquesta temporada el club ha celebrat l’ascens del seu primer equip i, finalment, que el seu primer equip femení ha pogut participar a la Lliga Catalana, cosa que no semblava fàcil fa unes setmanes per manca d’efectius. A més compta amb tres equips a les màximes categories d’aquest esport, l’infantil, cadet i el juvenil, com hem anat informant en les darreres setmanes, el que suposa un al·licient per la canalla que s’està formant.

A l’acte de presentació hi va assistir el president de la Federació Catalana d’Handbol, Tomàs Moral i la regidora de comunicació, informació i atenció ciutadana, Joana Barbany, en representació de l’Ajuntament. El president del club, Davide Bonaccini, va afirmar en la presentació que el club té com a objectius formar els nois i noies com a esportistes i competir en la màxima categoria per treure’n el màxim rendiment esportiu.

[wzslider info=”true”]

Mercè Conesa es compromet amb el Qbasket i anima a les noies a no defallir

Ahir al matí es va presentar el Qbasket al PAV2. Més de 150 jugadors i jugadores que composen els seus 13 equips es van presentar davant el seu públic, un públic entregat, que omple cada setmana les graderies del pavelló i que ahir no va fallar a la cita tampoc. A aquesta presentació va assistir l’alcaldessa Mercè Conesa, acompanyada de la regidora de comunicació, informació i atenció ciutadana, Joana Barbany. A les grades també hi era la cap de llista d’ERC, Mireia Ingla. L’alcaldessa en els seu parlament va animar al Qbasket a perseverar, es va comprometre a facilitar més instal·lacions esportives i, felicitant-se per la presència d’equips femenins a la pista, les va animar a no deixar de fer esport i a les famílies a fer-les costat. Va acabar fent-se una foto amb elles.

El club, que va tenir alguns problemes amb l’ajuntament a final de temporada justament perquè no estava d’acord amb el repartiment que hi havia de pistes a la ciutat, li va lliurar una samarreta de record amb el número 10. També va fer un petit homenatge a l’Abraham Carreras que és l’únic jugador de Sant Cugat que ha jugat en tots i cadascun dels equips de bàsquet que han existit a la nostra ciutat: el CB Sant Cugat, la UESC, el Mira-sol i el Qbasket, on va acabar la seva trajectòria la temporada passada.

En declaracions a aquest mitjà, l’alcaldessa va confirmar que el nou pavelló de la Guinardera estarà acabat el 2016  i que “estic orgullosa del caràcter multiesportiu de la ciutat on no hi ha un esport que destaqui sobre els demés“. Per la seva, el president del club Quique Aranda, va firmar que “l’objectiu del nostre club és que els jugadors siguin majoritàriament de Sant Cugat” i sobre la secció femenina ha reconegut que “és un tema difícil, costa que les noies juguin a bàsquet però la Federació està fent esforços i ho prioritza“.

Switch to mobile version