Autor Ciclisme
18 Octubre 2014 a 12:00

Arriba la 7a edició de la Marxa BTT Transcollserola “Memorial Joan Camps”

L’organitza la Unió Ciclista Sant Cugat

Rètol de la Transcollserola 2014

Rètol de la Transcollserola 2014 // Imatge Cedida

Un any més, i ja van 7, aquest diumenge 19, a les 8 del matí sortiran del Parc Ramon Barnils les persones inscrites en la VII Marxa BTT Transcollserola 2014 “Memorial Joan Camps”. Mitja hora més tard sortiran qui fan la ruta més curta. Els recorreguts són de 65 km i de 22 respectivament. Com a novetat d’enguany ja no es marca el recorregut amb guix sinó que s’introdueix per primera vegada l’ús del GPS. Aquest fet comporta que els participants poden fer-ho amb el seu propi GPS o bé llogar-ne un per 10€ o comprar-ne un de la marca patrocinadora amb un descompte del 35%.

L’organització, que va a càrrec de la Unió Ciclista Sant Cugat, preveu que en l’edició d’aquest any se superin les 350 inscripcions i ha informat que hi ha 3 avituallaments durant el recorregut, un servei de foto gratuït, esmorzar abans de sortir i una botifarrada a la tornada.

Aquest recorregut, adscrit al Circuit Gran Fons BTT de la Federació Catalana de Ciclisme, dóna la volta pràcticament al massís de Collserola i és fruit de l’exploració, diumenge a diumenge durant anys, de les pistes que recorren aquesta serralada. Des del club ciclista ens comenten que “esperen que agradi i que els participants gaudeixin del recorregut“. Aquest any, segons els organitzadors, el recorregut llarg té un desnivell acumulat positiu de 1.300 m i el recorregut curt té un desnivell acumulat positiu de 648 m.

Switch to mobile version