Autor Cinema, teatre i televisió
1 Octubre 2014 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 1, dijous 2 i divendres 3 d’octubre

[REC]3

[REC]3

Dimecres

Antena 3

A les 21:45h Vicente del Bosque visitarà El Hormiguero

El seleccionador nacional de futbol anirà al plató de Pablo Motos per parlar, entre altres temes, sobre el nou jardí que el seleccionador, El Hormiguero i la Fundació Juegaterapia han construir a La Fe de Valencia

La 2

A les 22:00h cine amb Sinfín

Estrenada l’any 2005 sota la direcció de Manuel Sanabría i Carlos Villaverde i amb la interpretació de Carlos Iglesias, Lola Bayo, Enrique San Francisco i Ana Corbi.

Finals dels 80. El mític grup Sinfín es prepara per tocar davant de milers de fans. Però la droga es creua en el camí de Javi, cantant i líder del grup, que mai arribarà a trepitjar un escenari.

Cuatro

A les 22:30h cine amb Collateral

Estrenada l’any 2004 sota la direcció de Michael Mann i amb la interpretació de Tom Cruise, Jaime Foxx i Javier Bardem.

Max porta més d’una dècada treballant com a taxista a Los Angeles. Les cares van i vénen pel mirall retrovisor. Tanta fent i tants llocs van passant a l’oblit. Fins que una nit recull a Vincent, un assassí a sou. Quan en un cartel de narcotraficants s’assabenten que van a ser acusats per un gran jurat, elaboren un pla per identificar i matar als testimonis principals aquella mateixa nit. Vincent ha arribat a Los Angeles i hi haurà cinc cadàvers.

————————————

Dijous

La Sexta

A les 22:30h cine amb Skyline

Estrenada l’any 2010 sota la direcció de Colin Strause i Greg Strause i amb la interpretació de Eric Balfour, Scottie Thompson i Brittany Daniel.

Després d’una nit de festa, un grup d’amics es desperta al mig de la nit degut a una llum misteriosa que prové de la finestra. La llum dibuixa lleugerament la imatge de persones que després desapareixen. Així descobriran que una força d’un altre món s’està tragant a tota la població de la Terra.

Antena 3

A les 21:45h Alec Baldwin visitarà El Hormiguero

Per l’estrena de Torrente 5: Operación Eurovegas, Alec Baldwin, actor nord-americà, anirà al plató de Pablo Motos per parlar de la seva participació al film.

————————————

Divendres

TV3

A les 22:25h a Sala 33 [REC]3

A les 22:40h la gran pel·lícula és [REC]3

Estrenada l’any 2012 sota la direcció de Paco Plaza i amb la interpretació de Leticia Dolera, Diego Martín, Mireia Ros i Ismael Martínez

Koldo i Clara estan a punt de casar-se rodejats de familiars i amics. Però desgraciadament es desencadena una situació infernal precisament el dia de la boda. Precuela de la saga de terror [·REC]

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version