Autor Entitats
1 Octubre 2014 a 14:27

Al barri de Mira-sol segueixen fent ambient!

Al mes d’octubre es proposen un munt d’activitats de tot tipus

Logotip de Mirasol, Fem Ambient!

Logotip de Mirasol, Fem Ambient! // cedida

Després de la representació de l’espectacle de titelles “Tutti Colori” a càrrec de Titelles Estenedor, organitzat per l’Associació de Veïns de Sant Joan d’aquest cap de setmana passat i del que en donàvem complida informació, el mes d’octubre ve farcit d’activitats per tots els gustos, interessos i edats.

El proper dimarts 7 d’octubre, a partir de les 5 de la tarda i al Casal del barri, hi haurà una xerrada sobre l’acompanyament del joc psicomotriu dels 0 als 6 anys a càrrec de l’educadora de La Caseta Neus Llop. En aquesta xerrada, segons els organitzadors, es farà “un recorregut pel procés evolutiu dels infants dels 0 als 6 anys i com es manifesten les seves conquestes a través del joc motriu en cada etapa. Parlarem del paper dels adults en l’acompanyament d’aquests jocs i com crear ambients per a què es desenvolupin aquests jocs a casa o en altres espais“. Els infants seran benvinguts però caldrà un ambient silenciós per poder-nos escoltar… la xerrada l’organitza l’Espai familiar Mira-sol.

Cartell xerrada psicomotricitat infantil

Cartell xerrada psicomotricitat infantil // imatge cedida

Dissabte dia 11 d’octubre es proposa, a càrrec de voluntaris de la Plataforma Alous, una passejada a l’Estany dels Alous. Aquesta activitat es realitzarà des de les 10 a les 12 del migdia i és gratuïta. En Jordi Castelló, ambientòleg especialitzat en mobilitat, farà una xerrada el dijous següent, dia 16, sobre “Viure a Sant Cugat en Bicicleta“. Serà a la Biblioteca Marta Pessarrodona de 7 a 2/4 de 9 de la nit i l’organitza Mirasol, fem ambient! I és gratuïta.

Pels artistes del barri, o per qui li agradi dibuixar, el dissabte 25 d’octubre, de 2/4 d’11 a 2/4 d’1 del migdia, s’organitza una sessió col·lectiva de dibuix al carrer, “Dibuixem Mira-sol“, amb l’acompanyament de la Cristina Curto. La sortida serà des de la Biblioteca Marta Pessarrodona i també és gratuïta.

Per ampliar informació podeu mirar la web de l’entitat.

Switch to mobile version