Autor Ciclisme
27 Setembre 2014 a 9:15

Tret de sortida a l’escola de Bike Trial de Sant Cugat

Un entrenament ple d’estrelles

Participants a l'ecte i entrenament bike trial

Participants a l’ecte i entrenament bike trial // Foto: Miquel Margalef

Miquel Margalef

Els sancugatencs podran entrenar-se per competir al màxim nivell del Bike Trial estatal i mundial a través de la nova escola d’aquesta formació. Així ho ha anunciat Ot Pi en l’entrenament que s’ha celebrat a les cinc de la tarda a la pista esportiva d’aquest esport situada al darrera del CAP del Carrer de la Mina de Sant Cugat. Aquest entrenament ha servit per donar el tret de sortida al que serà l’escola de Sant Cugat de formació internacional en el Bike Trial.

Entrenament Bike Trial a Sant Cugat

Foto: Miquel Margalef

En declaracions a Sancugatinforma, Ot Pi, ha explicat que la iniciativa va néixer de la Unió Ciclista de Sant Cugat i que personalment li va agradar molt i va decidir unir-se al projecte. Segons ell mateix ens ha explicat ja porten diverses setmanes parlant amb l’Ajuntament per tal d’engrandir la pista actual o estudiar la possibilitat de traslladar-la. “El funcionament de l’escola seria molt fàcil. Cuidarem l’esport base, però està disponible a tots els nivells. Des dels 5 anys fins als 50” ha aclarit Ot Pi.

Aquest entrenament, organitzat per la Unió Ciclista de Sant Cugat i el club Ot Pi, ha aplegat els 8 millors esportistes d’aquest competició els quals s’han entrenat per la competició mundial de Bike Trial que es celebrarà avui a Barcelona. El regidor d’esports Xavier Tizón, el de joventut Raül Grangé, el president de la Unió Ciclista de Sant Cugat, Rafa Robledo, i Hiroshi Hirano, President de la Unió Internacional de Bike Trial, han assistit al entrenament per donar el seu suport a l’escola i a l’esport català.

Switch to mobile version