Autor Voleibol
15 Setembre 2014 a 14:00

Tret de sortida del 11è torneig internacional de voleibol femení de Sant Cugat

En total es reuniran 44 equips i 530 noies

Cartell Torneig // web del club

Cartell Torneig // web del club

Un any més el club voleibol de Sant Cugat aconsegueix reunir equips de tot Europa per disputar l’onzè torneig internacional de voleibol a la ciutat. Aquest tindrà lloc entre el 18 i el 21 setembre. La competició està dividida en tres categories diferents: infantil i juvenil on es disputaran el títol 14 equips respectivament i 16 equips de nivell cadet. A nivell internacional cal destacar la presencia dels equips letons (Riga Volleyball Club) i portuguesos (Sporting Clube de Arcozelo). A més, també cal destacar la presència d’equips francesos i italians, que repeteixen respecte edicions anteriors.

Tot i això cal destacar que també s’ha volgut impulsar la presència d’equips estatals, tant catalans com espanyols, per tal de que el torneig arribi no només a tot Europa sinó que també s’escampi per tot el territori nacional.

L’organització ha indicat que el torneig es crea per impulsar el club i per fer-lo créixer a nivell internacional, en cap cas per és un torneig que busca un títol segur. D’aquesta manera s’aposten per els equips més potents de totes les categories. Per poder gaudir d’aquest espectacle femení que aplegarà 44 equips i més de 530 noies us podreu desplaçar el dijous i el divendres al pavelló de Valldoreix de 18 a 22h. El torneig es traslladarà dissabte al pavelló 1, 2 i 3 de la Rambla del Celler de Sant Cugat i al pavelló de Valldoreix. La final, que es disputarà el diumenge tindrà lloc a les 13h al pavelló 3 de la Rambla del Celler. Podeu seguir la informació relacionada amb el torneig en el Twitter del club.

Miquel Margalef

Switch to mobile version