Autor Política
8 Setembre 2014 a 15:00

Ratificació de la nova estructura de CDC al Consell Nacional celebrat a Barcelona

Mercè Conesa ha estat ratificada com a portaveu

Consell Nacional del CDC

Consell Nacional del CDC // Imatge cedida pel CDC

El Consell Nacional de Convergència Democràtica va reunir-se el passat dissabte a Barcelona per ratificar la nova estructura del partit, encapçalada per Josep Rull com a coordinador general.

Molts militants tant del sector Terrassa com del sector Sabadell hi van ser presents. La nova estructura que permetrà refundar el partit està en part formada pels vallesans Josep RullLluís Corominas i Mercè Conesa.

La nova estructura de la formació, amb Josep Rull al capdavant, va rebre els  suport del 92,68% dels consellers nacionals assistents. Josep Rull va dir “amb aquest Consell Nacional ens conjurem en refundar el partit, un partit nou per un nou país que volem independent i lliure” i va afegir  volem posar en valor la feina que durant més de quatre dècades hem fet els convergents, compromesos en construir aquesta gran nació que és Catalunya”.

Rull també va comentar que durant anys l’objectiu fundacional de CDC ha reeixit “per això no deixarem que ningú esbudelli ni a una persona concreta ni al nostre objectiu: molts diuen que hem perdut el nord i això no és veritat, perquè el nostre nord és Catalunya” i va recordar que “ara tenim un partit nou per un nou país, som convergents per aquest nou país”.

El president de la Generalitat i de ConvergènciaArtur Mas, va iniciar el seu discurs dient “estem al centre, fent de paret mestre, que pot ajudar a aguantar el conjunt sense el qual tot fa figa” i va recordar l’inici del nou curs polític tot haver de fer front a “la pitjor recessió econòmica, amb les conseqüències socials que se’n deriven, la pitjor de les herències de les finances públiques del país, amb una destrucció de l’autogovern que estan perpetrant aquells que, alhora, ens donen lliçons i amb una situació d’atac directe i sistemàtic contra la identitat i la llengua catalana.

El Consell Nacional celebrat al Palau de Congressos de Barcelona va comptar amb la presència de diferents representants polítics de la comarca com alcaldes i alcaldesses, caps de llista i militants de les diferents poblacions del Vallès.

Switch to mobile version