Autor Ciclisme
21 Setembre 2014 a 14:30

Multitudinària pedalada popular per iniciar la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Hi col·labora la Unió Ciclista

[wzslider]

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura ha iniciat el matí de diumenge a Sant Cugat amb una Pedalada Popular per la ciutat. Més de 200 persones, segons Rafa Robledo, president de la Unió Ciclista de Sant Cugat, col·laboradora de l’activitat, s’han trobat a les portes de l’Ajuntament per tal d’iniciar el recorregut.

Persones de totes les edats amb tot tipus de bicicletes han acudit a la pedalada que, més enllà de reivindicar la bicicleta com a transport sostenible, també ha servit per donar a conèixer els camins que han de seguir els nens que vulguin anar a escola en bicicleta. “Nosaltres [la Unió Ciclista] sempre col·laborem en les activitats promogudes per l’Ajuntament que tenen a veure amb el món del ciclisme. En aquest cas és la bicicleta com a transport a dins de la ciutat” explica Robledo.

La marxa ha durat aproximadament una hora amb una distància d’uns 10 quilòmetres aproximadament. Durant tot el recorregut, els participants han estat acompanyats per Protecció Civil i la Policia Municipal.

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i també amb la participació de la Unió Ciclista, el proper dissabte se celebrarà una fira de vehicles elèctrics de 10 a 14h. a la mateixa Plaça de la Vila. S’hi podran veure cotxes, motos i bicicletes elèctriques així com un circuit de karts a pedals.

Dijous a les 17:30 h. hi haurà una caminada saludable reservada a treballadors municipals i durant tota la setmana s’hi celebraran cursos de conducció segura de bicis a les escoles d’educació primària de la ciutat. La Unió Ciclista, per la seva banda, iniciarà la seva escola de ciclisme el proper dimecres a 2/4 de 8 de la tarda al PAV2.

Switch to mobile version