Autor Sanitat
8 Setembre 2014 a 13:00

Les dues jornades de donació de sang acaben amb 85 donacions

Aquest dissabte es va fer una de nova a la Casa de Cultura

[wzslider info=”true”]

Aquest dissabte ho va haver una nova jornada de donació de sang organitzada pel Banc de Sang i Teixits de Catalunya a la Casa de Cultura durant tot el dia per tal de fer una bona recollida de provisions pels hospitals de Catalunya. Després de la prèvia del dia 28 a la seu de la Creu Roja local s’esperava una bona assistència ciutadana. Però sembla que la cosa és imprevisible.

Tot i la crida feta pels mitjans i la necessitat que hi ha de sang, donat que després de l’estiu les reserves han baixat un 30% i, en canvi, els malalts no han fet vacances, aquest dissabte es van recollir 36 donacions en tot el dia, quan el 28 en quatre hores se’n van recollir 49. També hi van haver 9 oferiments, que és quan algú hi va però no en pot donar per algun motiu aliè a la seva voluntat. En total doncs entre ambdues jornades s’han aconseguit 85 donacions.

Des del Sant Cugat Informa vam ser a la jornada de dissabte i compartim algunes imatges amb l’agraïment a l’equip sanitari i als i les donants.

Switch to mobile version