Autor Ciclisme
3 Setembre 2014 a 12:00

La Unió Ciclista torna a l’activitat habitual

Aquest cap de setmana les seccions comencen a fer sortides

Escola de Ciclisme

Escola de Ciclisme // Imatge web UCSC

La Unió Ciclista Sant Cugat inicia el curs tot esperant l’acte més important d’aquesta primera part que serà sense dubte la inauguració del seu local, que quan estigui actiu serà el lloc on portaran a terme les xerrades i cursets. Mentrestant, posa en marxa ja les inscripcions a l’escola juvenil de ciclisme i obre la matrícula pel curs 2014 – 2015 pels nens i nenes des dels 7 anys. Per tal de rebre informació qui estigui interessat de moment ha d’apropar-se a la seva oficina del PAV2 els dijous i dissabtes de 7 a 9 de la tarda. Com ve sent habitual segueixen oferint també, amb un preu de 30 euros, un curset per aprendre a anar amb bici per persones adultes, fent les pràctiques en un lloc discret per aquells que són més vergonyosos.

Pel que fa a l’activitat de les seccions, aquest diumenge 7 el Grup A de la Secció de Cicloesport farà una sortida a Sant Celoni. La sortida és a 2/4 de 8 del matí de davant del quiosc de la Rambla del Celler, com és habitual, i el recorregut serà Sant Cugat – Cerdanyola – Montcada – La Llagosta – Mollet – Parets – Lliçà d’Amunt – Sta. Eulàlia de Ronçana – L’Ametlla – La Garriga – Cànoves – St. Antoni de Vilamajor – Llinars – SANT CELONI – Vallgorguina – Collsacreu – Arenys de Mar – Mataró – Argentona – Coll de Parpers – La Roca – Montcada – Cerdanyola – Sant Cugat, amb una distància de 143 km i un desnivell acumulat positiu de 1.140 m. A la mateixa i des del mateix lloc sortirà el Grup B però cap a Sant Antoni de Vilamajor amb el següent recorregut: Sant Cugat – Cerdanyola – Montcada – La Roca – Llinars del Vallès – SANT ANTONI DE VILAMAJOR – Dir. Cànoves BP-5107 i gir esquerra a Cardedeu – La Roca – Vilanova del Camí – Montcada – Cerdanyola – Sant. Cugat. La distància serà de 89 km i el desnivell acumulat positiu de 450 m.

Pel que fa a la secció de BTT, els dos grups faran una sortida a Sant Muç. La sortida serà a les 8 del matí de diumenge des de la Plaça Octavià i el recorregut serà el següent: Sant Cugat – Serra Galliners – SANT MUÇ – St. Quirze  – Rubí – St. Cugat, amb una distància de 35 km i un desnivell acumulat positiu de 600 m. La mateixa secció fa també una sortida improvisada el divendres a les 5 de la tarda des del quiosc de la Rambla del Celler i la secció de veterans de BTT la fan entre setmana pels voltants de Sant Cugat sortint des del Caprabo de Coll Favà sortint cada dimarts i dijous a 2/4 de 9 del matí i tornant cap a la 1 del migdia. La participació és oberta a tothom a qui li agrada la BTT.

Pel que fa al Triatló, els entrenaments els fan de la següent manera. Cadascú s’entrena individualment en natació, per córrer es troben els dimarts i dijous al camp d’atletisme de La Guinardera de 2/4 de 8 a les 9 i durant el mes de setembre surten junts a pedalar els camps de setmana.

Switch to mobile version