Autor Política
24 Setembre 2014 a 16:00

La construcció del nou estat català amb el punt de vista de Santiago Vidal

Conferència al Casal de Joves

Mercè Conesa i Santi Vidal

Mercè Conesa i Santi Vidal // Foto: Xavier Boix

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural units per un país en el nou format web i d’associació anomenat Ara és l’hora, organitzaran una conferència que es farà el pròxim dijous 25 al Casal de Joves de Sant Cugat a les 20h. D’aquesta manera sota el títol “Catalunya, un Estat més just en construcció” l’advocat, jutge i actualment Magistrat de l’Audiència Provincial de Barcelona, Santiago Vidal, oferirà a tots els presents la seva visió sobre la construcció del futur i hipotètic estat català. La presència de Vidal com a conferenciant està més que justificada ja que la seva implicació amb el futur de Catalunya és total i absolut. Fa uns mesos va declarar que redactava la Constitució catalana amb un grup d’amics però que es negava a donar els seus noms, per tal de protegir-los.

Switch to mobile version