Autor Bàsquet
25 Setembre 2014 a 11:17

Júlia Uranga, nova jugadora del Qbasket

El sènior d’en Jaume Rovira espera incorporar noves jugadores encara

Júlia Uranga

Júlia Uranga // Imatge cedida

Aquesta cap de setmana comença la lliga femenina de bàsquet a Sant Cugat. Els dos equips capdavanters a la ciutat son la UESC – a Primera Catalana – i el sènior A del Qbasket que participa a Segona Catalana, on la temporada passada va patir per mantenir la categoria. Com ja vàrem informar a principis de juliol l’entrenadora Marta Ollé no continua aquesta temporada i qui ha pres la responsabilitat com a primer entrenador és en Jaume Rovira, director tècnic del club.

Com a novetat destacable per aquesta temporada hi ha la incorporació de la Júlia Uranga, que prové del CB Esparraguera de Primera Catalana. La Júlia té 19 anys i juga de 3 i, segons Rovira, “és una jugadora físicament potent, treballadora i intensa“. Una altra de les incorporacions és la jugadora del Sots 25, Anna Bustins. Segons Rovira, amb el que varem tenir la possibilitat de comentar els plantejaments esportius del club per aquesta temporada, el sènior “encara confiem poder fer alguna nova incorporació d’alguna jugadora que allà on estigui no li vagin bé els horaris d’entrenaments o li atregui el nostre projecte esportiu, de fet durant tota la temporada, sempre que porti la baixa del club d’origen poden venir a jugar“.

Hores d’ara però l’equip disposa de 9 jugadores amb fitxa sènior, “un equip justet“, segons el seu entrenador, que afegeix però que “disposo de 8 jugadores per afrontar una Segona catalana que l’any passat ens va costar mantenir, jo hi confio, soc un entrenador optimista, hem fet una bona pretemporada, l’equip que tenim és jove i crec que com a jugadores faran un pas endavant“. L’entrenador del sènior es refereix quan diu que son 8 a que la Júlia Benedicto durant els primers mesos tindrà dificultats per poder jugar els partits per motius laborals. A més, també ens ha confessat que tenien fitxada una bona jugadora de fora de Sant Cugat però que a darrera hora es va desdir per motius personals i ha estat un inconvenient sobtat perquè era un bon reforç tenint en compte que “la Laura Benedicto és la més alta de l’equip“.

L’equip s’estrena aquest proper dissabte 27 a les 20:45 h lluny de casa enfrontant-se al CB Valls, que ha pujat de Tercera Catalana aquest any després de perdre només 4 partits en tota la temporada. La segona jornada l’enfrontarà a l’AB Vendrell el proper diumenge 5/10 a les 17:30, horari habitual dels seus partits.

Switch to mobile version