Autor Societat
30 Setembre 2014 a 14:00

Inundació a l’estació de la RENFE de Sant Cugat

Vídeo – denúncia de les dificultats dels vianants per accedir-hi

Vídeo - denúncia de les dificultats dels vianants per accedir-hi

Vídeo – denúncia de les dificultats dels vianants per accedir-hi // Imatge: Toni Górriz

Sempre que plou més del compte es habitual que en alguns punts de Sant Cugat es provoquin problemes més greus del normal. El que denuncia aquest lector del Sant Cugat Informa és però especialment preocupant donat que afecta a la mobilitat d’aquelles persones que volen accedir a l’estació de la RENFE de Sant Cugat.

Cada cop que plou, el pas de vianants de l’estació de Renfe queda inundat, la qual cosa fa que l’única sortida de l’estació sigui pel pas de vehicles, on no hi ha vorera i que ens duu a la rotonda de la Ronda Nord amb Francesc Macià on no hi ha cap pas de zebra, de tal manera que creuar-la és un perill més que evident. “L’Ajuntament diu que no hi pot fer res perquè son terrenys d’Adif. Adif i Renfe no responen a les queixes que se’ls hi fa arribar. La Generalitat diu que no hi te competències i, mentrestant, els ciutadans jugant-nos la pell per la incompetència d’uns i altres“. Què millor que un vídeo, fet per ell mateix, per demostrar les seves afirmacions.

Switch to mobile version