Autor Notícies
28 Setembre 2014 a 18:00

Impuls als serveis de “bicifeina”

Territori i Sostenibilitat oferirà una línia d’ajuts

BicifeinaEl Departament de Territori i Sostenibilitat es troba actualment elaborant un ordre d’ajuts per l’impuls als serveis de “bicifeina” a les empreses situades a l’entorn metropolità de Barcelona. El que es pretén és incentivar un nou model de negoci empresarial vinculat a la mobilitat sostenible que afavoreix la millora de la qualitat de l’aire en els 40 municipis decretats de protecció especial per la contaminació atmosfèrica. Es tracta d’una actuació que s’emmarca en el Pla de millora de la qualitat de l’aire que va aprovar dimarts passat el Govern de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu de la “bicifeina” és facilitar els desplaçaments dels treballadors entre el seu domicili i el lloc de treball, o bé entre els diferents centres on es desenvolupen la seva feina.

Ja fa temps que el Departament de Territori i Sostenibilitat disposa d’un servei de préstec de bicicletes per facilitar aquest tipus de desplaçaments. A partir del mes vinent, però, disposaran d’unitats pleglables que podran endur-se a casa i utilitzar-se en els desplaçaments a la feina.

Aquest servei és una iniciativa del Bicicleta Club Catalunya (BACC), en col·laboració amb la Direcció General de Qualitat Ambiental.

Switch to mobile version