Autor Handbol
16 Setembre 2014 a 17:00

Finalment, l’Handbol Sant Cugat tindrà sènior femení

Competirà a 1a catalana

Sènior Femení Handbol Sant Cugat

Sènior Femení Handbol Sant Cugat 2013-14, foto cedida

Després d’un període d’incertesa per la renúncia d’algunes jugadores a seguir a l’equip finalment s’ha pogut bastir un grup suficient de jugadores per poder competir amb un mínim de garanties en la 1a catalana durant la temporada 2014 – 2015. Des del club s’agraeix la tasca feta des dels mitjans locals en publicar aquesta situació, donat que aquest equip ha estat a punt de desaparèixer.

Així doncs, l’equip sènior s’inscriurà amb 10 jugadores i comptarà amb 3 jugadores més de l’equip juvenil, que aquesta campanya no competirà per manca de jugadores, que ajudaran a que hi hagin les rotacions suficients en els entrenaments i en els partits per tal de poder jugar la temporada amb un mínim de garanties. Entre les incorporacions n’hi ha de jugadores de Cerdanyola i de Martorell i el club no descarta fer-ne més en els propers dies.

El president del club, Davide Bonaccini, agraeix també la feina realitzada per les jugadores que s’han quedat de l’equip de l’any passat i, en particular, de la Marta Fernández, la seva capitana que “ha demostrat un gran compromís amb les seves companyes de sempre que continuen al club així com amb les noves que van accedir a jugar la nova temporada“. La Federació Catalana d’Handbol realitzarà el sorteig el proper 30 de setembre.

Switch to mobile version