Autor Ensenyament
21 Setembre 2014 a 18:00

Festa de graduació d’alumnes a l’Euncet

Divendres al vespre

[wzslider info=”true”]

Fidel a la cita de cada Setembre, aquest divendres l’Euncet va celebrar la Festa de Graduació dels alumnes que aquest any han acabat els seus estudis d’ADE o RADE en aquesta escola adscrita a l’UPC.

Va obrir l’acte la seva directora Dolors Puig que en el seu parlament  va comentar-lis a la cinquantena de graduats “Avui, la Festa es vostra, disfruteu-la ja que demà segur que iniciareu un nou camí ple d’entrebancs i també de bons moments, com el d’avui en que veiem el fruit del vostre esforç”

A continuació, va presentar al sr Ramón Comellas, president de Circutor i padrí d’ aquesta promoció que va, durant uns 15 minuts, instruir als Graduats i tots els familiars i presents a l’antiga ermita convertida en sala d’actes  amb la conferència:  “Les empreses del Segle XXI” on va explicar que el segle XXI es distingirà dels anterior per la velocitat, velocitat en donar a conèixer els fets que passen i velocitat en innovació. Aquesta velocitat, a diferencia de fa 50 anys, obliga a tothom a estudiar durant tota la vida però hi ha 2 maneres d’estudiar, l’ensenyament reglat i aprendre de l`entorn.

Acaba dient que si fa 50 anys era la Productivitat  el factor determinant en l’industria i fa 20 ho era la qualitat, en aquest moment de principis del segle XXI es la innovació.

Desprès d’aquesta conferència, es va efectuar l’entrega del diploma als graduats i els premis al millor expedient acadèmic RADE a Míriam Alonso i Alejandro Jimenez millor expedient ADE i, per votació de l’alumnat, al Sr Dani Benito com a  professor més ben valorat.

I tornant als parlaments, Alejandro Jimenez com a alumne i Josep Castillo com a president d’ Alumni van donar pas a l’alcaldessa de Matadepera, sra Mireia Solsona, que va reconèixer que el fet que els alumnes d’avui en dia estiguin més ben preparats ens enorgulleix i va donar-lis les gracies per fer-nos un futur millor.

A continuació, el Sr Juan Antonio Gallardo, regidor de l’Ajuntament de Terrassa i present a l’acte en nom del Sr alcalde de Terrassa va llegir un parlament que li havia entregat per aquest acte.

El sr Xavier Cañabate en nom del rector de l’UPC, va comentar estar molt content d’asistir a actes de graduació com aquest i que representen el punt de sortida pels alumnes graduats ique l’EUNCET aporta a la Universitat, preferentment tècnica, una visió més empresarial.

L’acte va acabar amb una magnífica actuació d’un quartet  vocal que va interpretar com a ultima peça l’himne dels universitaris i un aperitiu que els assistents han aprofitar com a networking al claustre del Centre

Switch to mobile version