Autor Cultura
10 Setembre 2014 a 14:00

Els mitjans associats a l’AMIC, presents al Quiosc.cat

Té l’objectiu de mostrar la força de la premsa en català

Expositors de l'AMIC pel Quios.cat // Imatge cedida per l'AMIC

Expositors de l’AMIC pel Quios.cat // Imatge cedida per l’AMIC

Amb motiu de La setmana del llibre en català, que va començar el passat dia 5 de setembre i fins al proper dia 14, les publicacions dels mitjans associades a l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) estaran presents als estants del Quios.cat, que es troba instal·lat a l’esplanada de la Catedral de Barcelona. Durant la Diada Nacional de Catalunya, també es trobaran a l’Arc de Triomf.

Aquesta iniciativa, que es desenvolupa enguany en el marc de la Federació i que s’organitza des de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), també comptarà amb la participació dels mitjans de l’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC). L’objectiu de la campanya és donar a conèixer la força de la premsa en català present arreu del territori.

Switch to mobile version