Autor Política
12 Setembre 2014 a 17:46

Els màxims dirigents de CDC visiten avui Sant Cugat

Les JNC celebren un acte per la Independència amb Rull i Conesa

Cartell de l'acte // Imatge cedida

Cartell de l’acte // Imatge cedida

Aquesta nit, les joventuts de CDC, les Joventuts Nacionalistes de Catalunya (JNC), celebraran la Quarta Diada per la Independència a Sant Cugat. L’acte, que es celebrarà a la Plaça de Can Quitèria, comptarà amb la presència del coordinador general de Convergència Democràtica de Catalunya, Josep Rull, l’alcaldessa de Sant Cugat i portaveu del partit a nivell nacional, Mercè Conesa i la diputada i presidenta nacional de les JNC, Marta Pascal.

La cita començarà a 2/4 de 9 de la nit amb un sopar i un concert del grup Rekob, els parlaments polítics, una hora més tard, i un concert, a partir de les 10, amb el grup Els Torrats que fan un tribut a Sopa de Cabra. El sopar, que consisteix en una botifarrada més beguda té un preu de 5 euros.

Switch to mobile version