Autor Cultura
10 Setembre 2014 a 16:00

Els Gausacs actuaran demà a la Festa Major de Llinars del Vallès

A la tarda, seran al tram 23 de la V

La torre de 7 dels Gausacs a la Diada de Sant Roc de Rubí // Foto: Marta Casas

La torre de 7 dels Gausacs a la Diada de Sant Roc de Rubí // Foto: Marta Casas

Els Gausacs actuaran dues vegades demà, al matí, a les 12.00h, a la plaça de la Vila de Llinars del Vallès, en el marc de la Festa Major d’aquesta localitat; i a la tarda, en el tram 23 de la V Catalana.

Els Castellers de Sant Cugat vénen de completar una bona actuació de 7 a la Diada de la Festa de Sant Roc de Rubí, on van descarregar un 5 de 7, una torre de 7 i un 4 de 7 (veure notícia). Tot apunta que, properament, els Gausacs provaran de tornar a tirar a plaça la torre de 8, opció que ja sondejaven pels volts de la Festa Major de Sant Cugat, després de descarregar castells de 7 molt ferms.

Switch to mobile version