Autor Societat
8 Setembre 2014 a 17:00

El sopar del Carrer Xerric celebra el 26è aniversari

L’esdeveniment s’ha convertit ja en una cita en el retorn de l’estiu

 [wzslider info=”true”]

Unes 200 persones es van reunir dissabte per la nit per celebrar plegades el retorn de les vacances i l’inici del nou curs a l’emblemàtic Carrer Xerric. Veïns, veïnes, comerços, familiars, amistats i, fins i tot, com és ja habitual, representants polítics, en aquest cas amb l’assistència de l’alcaldessa Mercè Conesa i la Tinent d’Alcalde Susanna Pellicer i, també, de l’ex-alcalde Lluís Recoder, van fruir d’un ambient agradable en una nit càlida tastant plats que van portar cadascú de casa seva per compartir amb la resta de companys de taula.

No sé que deu tenir el Carrer Xerric però a la mateixa hora es feia el Sopar de la Llibertat i, pel que sigui, dues de les personalitats polítiques més importants de la ciutat van decidir anar a aquest carrer del centre enlloc de a la Plaça Octavià. El sopar que fa que es celebra 26 anys de forma ininterrompuda, una forma aquesta de fer ciutat i col·lectivitat, es va fer el mateix dia que es feia la Fira d’Estiu. Durant l’acte també es va realitzar un sorteig de diferents obsequis cedits pels diversos comerços de la zona. Com cada any, el sopar ha acabat amb un concert, aquest vegada del Grup Cugat, que ha acabat a les 3 del matí.

Switch to mobile version