Autor Handbol
30 Setembre 2014 a 17:18

El sènior femení de l’Handbol Sant Cugat ja coneix les rivals

Així han quedat alguns dels equips del club en el sorteig d’ahir

Imatge del sènior femení contra l'OAR Gràcia de la temprada 2013-14

Imatge del sènior femení contra l’OAR Gràcia de la temprada 2013-14 // cedida

El sènior femení de l’Handbol Sant Cugat, que tal i com avançàvem competirà a Primera Catalana, ja coneix les seves rivals en la primera fase d’aquesta categoria. L’equip, que continuarà sent dirigit des de la banqueta per en Jorge Martin, ha estat enquadrat al grup C d’aquesta categoria amb el Handbol Terrassa, el Gavà B, Sant Quirze B, Cerdanyola, Salle Montcada, La Llagosta, BCN-Sants UBAE i Sant Joan Despí.

La temporada començarà el cap de setmana del 19 d’octubre i el primer partit el jugaran a fora, contra el BCN-Sants UBAE. D’aquest grup  es classifiquen per la segona fase els tres primers classificats i la resta jugaran a Copa Catalunya.

Pel que fa a la resta d’equips de les categories inferiors del club, també es va celebrar ahir el sorteig d’alguns grups definitius. És el cas del Juvenil A, dirigit pel Martí Nicolau, que després de superar la fase classificatòria per jugar a la Lliga Catalana, serà al Grup A, on es trobarà equips tant difícils com el FC Barcelona, el BM Granollers, el CH Terrassa, el CH Esplugues, l’ASME, el CH Egara i el Sant Martí Adrianenc. Per començar, un plat fort aquest primer cap de setmana doncs visitaran la pista del Barça.

També el Juvenil femení, dirigit per Jorge Martín i Héctor Gómez, coneix ja els equips amb els que s’haurà d’enfrontar a la primera fase de la Primera Catalana. Enquadrat al grup B, se les haurà amb el CH Terrassa, SE Sesrovires, Parets, Montgrí, Canovelles, Palautordera i Pau Casals. Començarà la competició el mateix dia que les sèniors jugant a casa contra el Montgrí. El cap de setmana del 11 i 12 d’octubre el Juvenil B masculí del Lluís Calvera, jugarà les fases classificatòries de Primera Catalana, com avançàvem, i ho farà contra el Pau Casals, amb el que jugarà el segon partit a Sant Cugat.

Switch to mobile version