Autor Bàsquet
8 Setembre 2014 a 12:00

El QBasket guanya a Sant Pere de Ribes

Els d’Ernest Santana segueixen preparant l’inici de la temporada

Sènior Masculí Qbasket

Sènior Masculí Qbasket // twitter @QbasketStCugat

El sènior masculí del Qbasket va jugar ahir diumenge un partit amistós de pretemporada a casa del Sant Pere de Ribes, equip que participa també a la mateixa categoria però al Grup 4. El primer quart va resultar força igualat i va acabar amb el marcador 14 – 12.

El segon quart però el Qbasket va jugar d’una manera més intensa i amb encert en el seu joc interior, arribant-se al descans amb un marge de positiu pels interessos dels santcugatencs de 10 punts. Al començament del tercer quart el Qbasket va aconseguir millorar la seva defensa, sobretot en el 2 contra 1, robant pilotes i fent un nombre alt de contraatacs. Cal destacar el domini del rebot, on els jugadors del Qbasket es van imposar sota dels taulers. Al final del tercer quart el resultat era de 42-55 favorable als de Sant Cugat.

L’últim quart va començar de la mateixa manera. Pressió per part del Qbasket i domini en els rebots. Els de Sant Cugat es van arribar a posar 21 punts per sobre arribant al final amb el resultat de 57 a 71. Segons l’entrenador “queden per polir errors, però en línies generals, l’equip està conjuntat i aconseguint els objectius tàctics“.

Switch to mobile version