Autor Hockey patins
10 Setembre 2014 a 17:00

El PHC Sant Cugat s’impulsa amb la VIII edició de la Copa Monestir

El trofeu es disputarà el proper 12 de setembre

Imatges del PHCSC davant la selecció catalana

Imatges del PHCSC davant la selecció catalana // Foto: Alba Tarrés

La jornada va néixer amb el principal objectiu d’acollir el bo i millor del hoquei català, nacional i estranger a la ciutat. D’aquesta manera s’aconsegueix donar a conèixer el PHC Sant Cugat al exterior ja que aquest és un club que està en constant creixement però que no acaba de fer el salt a OK Lliga. És sabut per tots que l’hoquei català està a un nivell mundial excel·lent i per molts la OK Lliga nacional està considerada la millor lliga del món. És per això, que l’equip del Vallés ja fa 8 edicions que es promociona i es posa a prova amb els millors equips.

Al llarg d’aquestes edicions han passat equips de 1a línia. A nivell nacional el Barça, el Reus Deportiu, l’Igualada o el Blanes i a nivell internacional la Selecció Francesa, el Campió de la Bundeslliga i les seleccions catalanes femenines i masculines.

Aquest any el nivell no decaurà i dins del Trofeu de la Copa Monestir es podrà gaudir de la Selecció Reno All Star de l’Oklliga Femenina, que dirigida pel tècnic Albert Bou jugarà contra l’equip Oklliga Femení del club de Sant Cugat. Aquest serà un enfrontament on les jugadores santcugatenques podran posar-se a prova davant d’un excel·lentíssim nivell d’hoquei femení català.

Imatge del PHCSC davant el Gijón temp 2013-14

Imatge del PHCSC davant el Gijón temp 2013-14 // Foto: Alba tarrés

Tot seguit jugarà al pavelló 2 el primer equip del Club Patí Vic (Oklliga) contra l’equip sènior masculí de la ciutat. El conjunt que dirigeix Ferran Pujalte és un dels clubs capdavanters de l’Oklliga i habitual de la Lliga Europea, i afronta aquest partit dins la recta final de preparació per a l’estrena de l’Oklliga, en què sense cap dubte tornarà a ser un dels protagonistes després de la magnífica 3a posició final assolida la temporada passada. Entre la plantilla vigatana cal destacar Mia Ordeig, un jugador veterà que va començar la seva carrera a les files del Vic però que va jugar amb el Barça durant 13 anys on aconseguí un palmarès impressionant i abans de retirar-se a decidit tornar a l’equip que el va veure créixer.

Així aquest 12 de setembre al vespre a la Zona Esportiva Municipal de la rambla del Celler de Sant Cugat del Vallès a les 19.30 h jugaran els equips femenins, després es donarà la benvinguda a tots els equips de la base del club i clouran l’esdeveniment els equips masculins a les 21.45 h.

Miquel Margalef

Switch to mobile version