Autor Notícies
27 Setembre 2014 a 15:00

El PHC Sant Cugat posa contra les cordes al Calafell (4 a 6)

Als locals els hi ha sobrat 2 minuts

PHCSC - CP Calafell

PHCSC – CP Calafell // Foto: Miquel Margalef

Miquel Margalef

El Patí Hoquei Sant Cugat s’ha enfrontat a les nou del vespre al tot poderós CP Calafell, equip de la OK Lliga masculina, en un amistós de pretemporada. Al inici del partit Ferran ha inaugurat el marcador amb un gol des del punt fatídic i ha posat el 0 a 1. Amb la solidesa visitant ha donat la sensació que el Calafell ho tindria fàcil i de fet ha tingut més sensació de perill i més pressió i aquesta ha estat tant alta que al minut 7 de la primera ha marcat el segon gol. La solidesa verd-i-blanca s’ha anat diluint i el Sant Cugat ha aconseguit escurçar diferències a traves del Eloi Gaspar.

Mentre que el Calafell volia un partit amb intensitat i joc ràpid, Lluís Galbas ha demanat calma als seus jugadors i possessions llargues. Aquesta consigna ha arribat als jugadors que han esgotat i fins i tot passat el temps de la passivitat. La fórmula ha funcionat en dues vessants: primer el Calafell s’ha aproximat menys a la porteria de Ramon Gascón i per l’altre la bona pressió i insistència dels roig-i-negres ha trobat la recompensa del gol a traves del Bernat Tobías.

A falta de 20 segons pel final de la primera part el David Yepes s’ha tret una jugada mestre de la màniga i ha doblat el porter deixant-lo estirat a terra i marcant a plaer. Ha estat el 3 a 2 definitiu abans d’entrar a la segona part.

La superioritat al marcador només ha durat 5 minuts als sancugatecs que han vist que amb un penal força rigorós el Ferran Rosa ha empatat de nou el matx. El gol ha fet reaccionar l’equip de Lluís Galbas que ha tornat a defensar en zona, per mantenir el rival lluny de porteria. La tònica del partit ha estat la mateixa al llarg de gairebé tota la segona part però a falta de 10 minuts ha arribat la revolució del partit, no per part dels jugadors sinó del àrbitre. Ha ensenyat targeta blava al Sergi per una entrada contundent. A la falta directa de la blava el Pau Gilabert l’ha transformat i ha posat el locals per davant del marcador. Els del Baix Penedès han forçat la desena falta directe i no la desaprofitat per tornar a posar les taules a l’electrònic. A falta de dos minuts i amb un marcador igualat tant en el marcador com en el nivell de joc una gran jugada col·lectiva ha permès al Calafell avançar-se novament al marcador. El gol encaixat als últims minuts ha fet mal al Sant Cugat que ha perdut els papers i el David Yepes ha estirat de la samarreta clarament a Pol Pàmies el qual ha transformat la directa i ha posat el definitiu 4 a 6.

Switch to mobile version