Autor Hockey patins
19 Setembre 2014 a 11:30

El PHC Sant Cugat femení i masculí arranquen la seva participació a la COPAEP

Busquen realitzar una bona copa

Cartell de la COPAEP de 1a Nacional

Cartell de la COPAEP de 1a Nacional // Imatge d’esportspenedés.cat

Els dos equips de Sant Cugat participaran a partir d’aquest dissabte en la primera edició de la Copa EsportsPenedès de la 1a Estatal i en la tercera edició de la COPAEP de la OK Lliga Femenina. Aquesta competició està engegada i incentivada des del mitjà de comunicació del Alt Penedès anomenat Esportspenedes.cat. D’aquesta manera aquesta copa agrupa diversos equips de la màxima competició espanyola a nivell femení i els equips de la segona categoria nacional del hoquei masculí estatal. La competició femenina ja acumula dos anys d’experiència però la copa que engloba els equips de la primera nacional d’hoquei espanyol s’estrenarà aquest any. Els de Lluís Galbas debutaran abans que les noies i s’enfrontaran al Shum Maçanet el dissabte 20 de setembre a dos quarts de d’una del migdia. El mateix dissabte però a dos quarts de deu de la nit, l’equip femení s’enfrontarà al Voltregà, vigent campió de la OK Lliga femenina.

La COPAEP femenina s’estructura en dos lliguetes de cinc equips d’on se n’obtindran unes classificacions en què s’establiran els encreuaments a la Fase Final de Bigues i Riells el 26 d’octubre entre primers, segons i tercers. En el cas de la competició masculina el funcionament serà el mateix però la Fase Final es disputarà a Lloret de Mar l’11 d’octubre.

Aquest seran els partits de la primera jornada masculina:

(Grup A) Arenys de Munt – Hoquei Lloret [diumenge 21.09, 12:30]

 (Grup B) Shum Maçanet – PHC Sant Cugat [dissabte 20.09, 13:30]

 (Amistós) CHP Sant Feliu – Recam Laser Caldes [dissabte 20.09, 18:30]

Pel que fa a la COPAEP femenina la primera jornada encapçalarà els següents partits:

(Grup A) Sferic de Terrassa 2-2 Bigues i Riells

(Grup A) CP Vilanova – Igualada FCHP [divendres 19, 21:00]

(Grup B) CP Voltregà – PHC Sant Cugat [dissabte 20, 21:30]

 (Grup B) CH Mataró – Girona HC [dilluns 22, 21:50]

Miquel Margalef

Switch to mobile version