Autor Societat
24 Setembre 2014 a 17:41

El nou edifici de la benzinera Gríful començarà a aixecar-se el 2015

Els preparatius ja s’han iniciat aquesta setmana

Foto: Tino Rubio

Foto: Tino Rubio

El nou edifici que ha d’anar al solar on durant tant anys hi va haver la Benzinera Gríful començarà a construir-se durant el primer trimestre del 2015, segons ha informat l’Ajuntament en una nota de premsa feta pública aquest migdia. Aquesta actuació suposarà una de les accions de govern més importants d’aquest mandat doncs és, segons aquestes fons “una peça clau per potenciar el nucli històric com a eix de centralitat“.

Els preparatius de les obres, que ja han començat, consisteixen en construir una tanca perimetral en aquest solar en el que, posteriorment, s’iniciaran les prospeccions arqueològiques i els treballs previs a la construcció de l’edifici. Les obres de més envergadura començaran el primer trimestre del 2015. La tanca ocuparà pràcticament tota la vorera i, per aquest motiu, la parada d’autobús es trasllada a la plaça dels 4 Cantons, afectant les línies L-1, L-2 i L-3 i totes les línies d’autobús interurbà (A4, B7 i B8). També es restringirà el pas de vianants.

Tal i com recorda la nota de l’Ajuntament “el nou edifici tindrà 39 habitatges de protecció oficial (HPO) de lloguer per a gent gran, 1.100 m2 de locals comercials i un aparcament públic que donarà servei al nou mercat de Pere San, que en aquests moments s’està remodelant perquè sigui un motor de dinamització econòmica i comercial del nucli històric“. La promotora de les obres per encàrrec de l’Ajuntament és l’empresa pública municipal d’habitatge PROMUSA.

Switch to mobile version