Autor Ciclisme
24 Setembre 2014 a 11:00

El millor BikeTrial a Sant Cugat

Vindran els 8 millors pilots

Cartell del Campionat del Món modificat // Imatge cedida

Cartell del Campionat del Món modificat // Imatge cedida

Els 8 millors pilots del món de BikeTrial s’entrenaran en públic el pròxim divendres 26 al Parc de Bici Trial de Sant Cugat, ubicat entre el carrer de Sant Juli i el camí Vell de Sabadell. Està previst que l’entrenament comenci al voltant de les 17h i que hi assisteixin diverses entitats de la ciutat i del món de l’esport amb bicicleta.

Aquest entrenament té un sol motiu, i es que l’endemà es disputarà a Barcelona la Copa del Món de BikeTrial, organitzada per la Unió Internacional de BikeTrial (BIU), tot i que també cal destacar la col·laboració de la Unió Ciclista de Sant Cugat i el Club Ot Pi de Bike Trial. Els participants, que el mateix divendres al matí també visitaran el CAR Sant Cugat són de diversos països europeus i amb la representació de tres catalans. Cal recordar que la selecció catalana d’aquesta modalitat esportiva està reconeguda internacionalment. D’aquesta manera els diversos assistents podrà gaudir de la presència de Vaclav Kolar (República Txeca), David Herka (República Txeca), Ansis Dermaks (Letònia),Javier Alonso (Espanya), Ben Savage (Regne Unit), Rafa Tibau (Catalunya), Dani Comas (Catalunya) i Armand Molla (Catalunya).

Ja fa temps que la Unió Ciclista Sant Cugat i el pilot Ot Pi, amb molt prestigi internacional, estan treballant perquè Sant Cugat estigui en el mapa internacional d’aquest esport. Sense dubte que aquesta serà la primera però no la darrera vegada que podrem veure estrelles d’aquest esport a la ciutat, ho explicàvem a finals de juliol.

Switch to mobile version