Autor Entitats
22 Setembre 2014 a 17:00

El Concurs x Concurs dels Castellers mostra la seva cara solidària

El 2d8 amb folre, objectiu de la colla pel concurs de Tarragona

 [wzslider info=”true”]

75 persones, 10 grups, van participar ahir a la tarda en el Concurs x Concurs organitzat per la colla dels Castellers de Sant Cugat a la Plaça d’Octavià durant tota la tarda. Feia patxoca veure com petits i grans s’ho passaven d’allò més bé jugant a diferents jocs preparats pels gausacs. L’objectiu era doble, per un costat recollir diners per l’ONG santcugatenca Infinits Somriures i, per l’altre, donar a conèixer la colla i animar a la gent a acompanyar-la al concurs de castells de Tarragona del proper 4 d’octubre.

Al final del concurs els premis, tant esbojarrats com el mateix concurs, van ser pels Infinits, als que els van tocar tants grams de pastanaga com els que punts que faci la colla, el Remicos, que rebran també el mateix però en grams de xocolata – i en aquest cas està molt bé perquè era un equip molt “familiar” – i els Faixes toves, que rebran el mateix però en ml de cervesa. Tothom tindrà el premi el divendres d’assaig següent al concurs de castells.

Després de convidar a tothom que hi havia a plaça, tant els participants com qui no va participar que, per cert, era un bon grapat de gent, a acompanyar la colla a Tarragona, vam poder parlar amb la coordinadora d’aquesta moguda tant particular, l’Aina Serra que ens va confirmar que “l’objectiu s’ha complert perquè tothom s’ho ha passat molt bé que era el principal“. Pel que fa als objectius de cara al concurs de Tarragona ens confirmà que “l’objectiu de la colla és aplegar 220 persones per aconseguir fer el 2d8f amb garanties i ho farem amb trucades a velles glòries, amb activitats com aquestes, farem un esforç darrer en els dies que queden fins el concurs del 4 d’octubre“. També hi pot anar gent de Sant Cugat que vulgui assistir com a públic, només s’ha d’adreçar al local social de la colla de la Rambla de Can Mora, 11.

L’objectiu pel concurs és ben clar: descarregar el 2d8 amb folre, el 3d8 i el 4d8 ja els han descarregat aquesta temporada però el primer no. A la darrera participació al concurs ja ho van aconseguir i la temporada passada també.

Switch to mobile version