Autor Futbol
8 Setembre 2014 a 11:00

El Can Vidalet aigualeix el debut del Santcu a la temporada 2014 – 2015

Els d’Speranza fan un partit gris

 [wzslider info=”true”]

El Santcu començava la temporada després de les bones sensacions de la pretemporada rebent al Can Vidalet d’Esplugues a casa, un equip en principi difícil per les bones temporades realitzades en els darrers anys.

Fins a 6 noves incorporacions van fer ahir el seu debut oficial a l’equip de Camilo Speranza, entre les quals, el porter Rivera, el capità Ezquerra i Rubén i Romera, a l’equip titular. El partit es va caracteritzar des del primer minut per dues condicions: el ritme físic i la manca de control de la pilota. Aquest fet, sobretot el segon, anava en contra dels interessos dels locals que, segons el seu entrenador pretenien “combinar més i no ho hem aconseguit, hem de jugar amb les pulsacions massa altes“.

A la primera part hi va haver uns primers moments sota domini, si et pot dir així, del Can Vidalet que va tenir una primera ocasió el minut 6 arrel del llançament d’una falta i la posterior rematada d’en Bosquet. En aquests primers minuts l’extrem visitant Robert es va mostrar força incisiu i va ser qui va portar més sensació de perill. No va ser fins el minut 14 que el Santcu no va tenir la primera ocasió clara a les botes de Romera que no va aprofitar. Tres ocasions més, una d’en Ruben del Santcu i dues del Can Vidalet d’Hidalgo i una darrera al 42 que va ser aturada per Rivera.

A la segona part, després de l’entrada al descans de les noves incorporacions locals Dani Arqués i Raül per Romera i Marcelo, els locals semblà que sortien més “enxufats”, pressionant a dalt i intentant controlar més el partit. Justament aquesta cerca del gol va suposar que els locals descuidessin la defensa i això va fer que el Can Vidalet tingués les millors ocasions del partit al minut 9 per part de Moreno, fregant el pal, en un ràpid contraatac, 1 minut després per part d’Oliver que havia substituït Bujella i 1 minut després un xut al pal d’Hidalgo de falta directa des de la perpendicular de la porteria.

A partir d’aquí el partit va seguir la mateixa tònica que a la primera part, imprecisions en el passi, molta intensitat física i, també, pèrdues de temps per part dels visitants, als que ja els començava a anar bé el resultat. Al minut 27 el capità local Ezquerra fa un penal tant clar com innocent que xiula l’àrbitre Bilal Doudou i que s’encarregà d’executar Vicenç Riera, que havia substituït De la Sota. Rivera va està a molt poc d’aturar el xut però. D’aquí fins el final, joc més enrevessat, simulació de faltes dels visitants per perdre temps que l’àrbitre no castigava i expulsió d’Ezquerra per un falta que significava la segona tarja groga a 3 minuts del final. Encara va tenir dues ocasions el Can Vidalet per ampliar la diferència a 1 minut del final per part de Jareño i una darrera d’Ochoa que va aturar molt bé Rivera.

Al final doncs, mal partit del Sant Cugat Esport, que va perdre de forma justa perquè no va jugar com volia i es va deixar portar pel joc dels visitants. Així ho va confirmar l’entrenador local Camilo Speranza en la compareixença posterior “és difícil trobar-hi coses positives a aquest partit, per mèrit de l’equip contrari nosaltres no hem estat l’equip que hem estat a la pretemporada, és millor però que ens passi això ara que no pas més endavant, no ens han permès ser nosaltres i no hem tingut la capacitat de fer el que hem fet als amistosos. Ha sido un partido chato y gris“. En declaracions a Golcat, l’entrenador visitant, Andrés Esteban, va mostrar la seva alegria pel resultat ressaltant que “hem estat molt solidaris en defensa i amb ordre i qualitat a la davantera, els nous reforços que hem fet ens han anat molt bé, amb l’equip de l’any passat avui aquí haguéssim patit molt però volem ascendir i per això necessitem un equip d’aquesta qualitat“. La propera setmana el Sant Cugat visita el camp del Suburense, que ahir va guanyar 1-3 al camp del Begues, el camp del qual visitarà el Santcu a la tercera jornada. Remarcar també que ahir es va estrenar el nou horari de joc d’aquesta temporada que, en principi hauria de facilitar una major afluència de públic a la ZEM Jaume Tubau.

Switch to mobile version