Autor Societat
12 Setembre 2014 a 17:00

Comencen els tres dies de Festa Major de Les Planes

Hi ha programades una vintena d’activitats

Logotip de la Comissió de Festes de Les Planes, organitzadora de La Festa Major

Logotip de la Comissió de Festes de Les Planes, organitzadora de La Festa Major // Imatge extreta del Facebook ‘Comissió Festes Les Planes’

El barri de Les Planes comença avui mateix la seva Festa Major amb prop de 20 activitats previstes durant els propers tres dies. La festivitat començarà amb una la Missa de la Mare de Déu a 2/4 de 8 de la tarda i una hora més tard començarà el cercavila amb la banda i els Gegants del barri. Si bé, l’inici oficiós vindrà marcat pel pregó que es llegirà a les 9 de la nit a la plaça Coll de la Creu d’en Blau on acudirà l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa.

La resta del dia està caracteritzat per l’anomenada nit d’avis al Casal, el sopar-concurs Qui menja més Hot Dogs? a la plaça Coll de la Creu d’en Blau i el Gran Prix a l’estil del programa de televisió Humor Amarillo amb la participació de grups de 6 persones majors de 14 anys a les pistes esportives.

Dissabte es presenta atractiu per als més petits amb un parc infantil i festa de l’escuma a les 11 a les pistes esportives, el mateix lloc on a les 6 de la tarda es realitzarà una gimcana infantil. Una hora abans se celebrarà un campionat de parxís i dominó al Casal. Al mateix lloc es realitzarà des de les 7 de la tarda un campionat de Call of Duty. A la nit hi haurà botifarrada popular i ball amb l’orquestra La Banda del Drac, de nou a les pistes.

El darrer dia de la Festa Major, diumenge, començarà esportiu a les 10 del matí amb la cursa popular i continuarà amb un rastro a les pistes esportives. De nou els petits podran gaudir d’un taller, aquest de pintura infantil, aquesta vegada al Casal des de les 11h. Una hora més tard se celberarà la Missa de la Festa Major seguida d’una paella a la 1 a les pistes.

A aquest mateix indret se celebraran les tres darreres activitats programades. Seguint l’estil del concurs de menjar hot dogs, el postre serà un concurs de Qui menja més flams? A 2/4 de 6 començarà el Quadre Flamenco amb Pere Martínez per acabar a les 7 de la tarda amb el brindis del fi de la festa.

Switch to mobile version