Autor Cultura
16 Setembre 2014 a 17:45

Catalunya Aixeca el Teló

Gala de presentació de la temporada

Catalunya Aixeca el Teló

Catalunya Aixeca el Teló

Aquesta nit després de la Champions, s’emetrà per TV3 la 13a Gala de Catalunya Aixeca al Teló que per primera vegada es celebrarà al Teatre del Liceu de Barcelona. Com cada any, les personalitats del món del teatre es troben per celebrar la presentació de les peces que es podran veureu durant la temporada en aquesta gala organitzada per l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA).

Enguany serà presentada per l’actor Eduard Farel·lo, que darrerament ha explotat la seva faceta com a presentador amb el programa “Oh happy day!” emès per TV3. Al llarg de la retransmissió, es podrà gaudir de diversos fragments d’alguns dels espectacles que es podran veure als teatres catalans durant la temporada.

Alguns d’aquests seran els musicals “Sister Act”, “Mar i Cel” o “Polònia”, espectacles infantils com el de l’actriu i escriptora Àngels Bassas, o les produccions de Teatre al detall.

Finalment, també es podrà veure, com és habitual en els darrers anys, un apartat reivindicatiu per a la cultura en general, i per al teatre en particular.

Switch to mobile version