Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
7 Setembre 2014 a 9:00

Can Trabal

Can Trabal

Foto: Tino Rubio

Sant Cugat, avui ciutat moderna i “smart” encara conserva records del passat agrícola i les masies ens ho recorden en part. Avui Can Trabal està rodejat d’un barri força benestant, de tipologia unifamiliar en general. Aquesta està documentada segons la web “pobles de Catalunya” des del s.XIV tot i que va ser molt transformada durant els segles XVIII i XIX, època de puixança vitivinícola.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com

Switch to mobile version