Autor Entitats
28 Setembre 2014 a 17:00

Banc Sabadell disposa 500 milions d’euros per empreses

Serviran per finançar inversions i circulant

Banc Sabadell

Banc Sabadell // Imatge de la Viquipèdia

Banc Sabadell va fer oficial el passat divendres 26 de setembre que ha posat a disposició de les empreses una nova línea financera de 500 milions d’euros destinada, principalment, a finançar projectes d’inversió i capital circulant. D’aquesta suma, 250 milions d’euros provenen del fons del Banc Europeu d’Inversions (BEI) i l’altra meitat l’aporta la pròpia institució.

Aquesta nova línia de finançament, que inclou préstecs, lísing i rènting, amb condicions preferents i un termini màxim d’amortització de 15 anys (tres en cas del circulant), s’inscriu en la política del BEI i de Banc Sabadell de donar suport a pimes i empreses de mitjana capitalització (MIDCAP, fins a 3.000 empleats) industrials i de serveis i facilitar-los l’accés al crèdit en condicions favorables per impulsar el creixement econòmic, l’expansió dels negocis i la creació de llocs de treball.

La línia es coneix com línia BS-BEI 2014, té un tipus d’interès preferent, beneficiant-se a més d’una reducció d’un 0,25% en el tipus d’interès bonificat pel BEI.

Switch to mobile version