Autor Entitats
6 Setembre 2014 a 12:00

Arriba el Black Friday a Barcelona

Una iniciativa de Cromek System

Jaume Gaixas, presentant el vídeo promocional del Black Friday // Foto: Anna Mestre

Jaume Gaixas, presentant el vídeo promocional del Black Friday // Foto: Anna Mestre

El passat dijous 4 de setembre, es va celebrar la preestrena, a les instal·lacions de Cromek System de Barcelona el vídeo promocional del Black Friday, un projecte iniciat fa set mesos.

Aquesta iniciativa, que té l’origen als Estats Units l’any 2005, es basa en vendre en un dia concret, a un cost molt reduït, tots aquells productes de temporada que no s’han vengut. L’empresa de comunicació Cromek System ha estat pionera en importar aquesta experiència americana al país. D’aquesta manera pel proper 28 de novembre, els comerços adherits a la seva plataforma duran a terme, durant tot el dia, el Black Friday.

Una de les curiositats de la proposta, en la que hi han invertit uns 20.000 euros, és que no només hi tenen cabuda les botigues de roba o complements, sinó també les farmàcies, els restaurants, les perruqueries i tot tipus de comerç. A més, en el cas de Cromek Systems no es tractarà de grans comerços sinó que es centraran en el comerç local i de proximitat.

En la preestrena del vídeo promocional, Jaume Gaixas, un dels socis de Cromek Systems va voler agrair la col·laboració de tots els que han fet possible la proposta, al realitzador i productor del vídeo, Pedro Pou“i sobretot a tots els comerços que hi han participat”.

De moment es començarà per la ciutat de Barcelona, però Cromek Systems ja han rebut peticions d’altres municipis com Barberà o Premià de Mar.

Switch to mobile version