Autor Societat
20 Agost 2014 a 16:00

La Policia Local de Sant Cugat adquireix dos nous vehicles

Ho fa a través de la central de compres l’AMC

La Policia Local de Sant Cugat renova la seva flota de vehicles // Imatge cedida per l'Ajuntament de Sant Cugat

La Policia Local de Sant Cugat renova la seva flota de vehicles // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Cugat

La Policia Local de Sant Cugat ha adquirit, mitjançant renting, dos nous cotxes de patrulla, concretament, dos turismes Seat Altea amb motor turbo dièsel totalment equipats, i adaptats per al transport de detinguts. Han estat adquirits a través de la central de compres de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), aconseguint així optimitzar la despesa pública, ja que fent una compra agregada, es fomenta l’estalvi i s’evita que cada ens local faci el procés de contractació de forma individual. A més, amb aquest sistema, els municipis disposen d’un catàleg més ampli i competitiu de vehicles.

La Policia Local tenia previst per al 2014 la renovació de la flota de vehicles, que inclourà també la compra de tres nous vehicles tot-terreny i quatre motos. Aquestes millores formen part del compromís del consistori de dotar amb més recursos i eines el cos policial de la ciutat.

Els tres tot-terrenys es compraran a través de l’AMC, però no les quatre motocicletes, donat que no es disposa d’un acord marc per aquest tipus de vehicles.

Switch to mobile version