Autor Societat
29 Agost 2014 a 20:15

La jornada de donació de sang se salda amb 50 donants

La propera serà el 6 de setembre

[wzslider info=”true”]

Ahir a la tarda a la seu de la Creu Roja de Sant Cugat es va tornar a organitzar una recollida de sang. Segons l’organització va ser tot un èxit donat que en un dia d’agost i en 3 hores i mitja es van recollir 50 donacions. A més hi van haver 7 persones més que hi van anar però no van poder donar per motius diferents.

El proper 6 de setembre s’organitza una altra jornada, aquest cop a la Casa de Cultura, de recollida de sang durant tot el dia, pel matí de 10 a 2 i de 4 a 8 de la tarda. Des de la nostra publicació volem donar les gràcies per les facilitats que ens van donar per recollir les imatges al personal mèdic de l’entitat a les persones i als donants que surten a les imatges i que ens van donar permís per fer-les.

Switch to mobile version