Autor Cultura
30 Agost 2014 a 9:42

La Colònia Montserrat de Festa Major

Carrer Moreneta, Colònia Montserrat

Foto: Tino Rubio

Avui dissabte i demà diumenge la Colònia Montserrat de Valldoreix celebren la seva Festa Major. Un cap de setmana ple d’activitats i bon ambient en aquest barri que s’enfila cap a la serra de Collserola.

Avui dissabte els infants podran gaudir d’una gimcana a partir de les 10 i a les 6 de la tarda hi haurà una sardinada/botifarrada a la que seguirà un Bingo a partir de les 9 i el concert de la Banda, Koichi & The Huipiles a les 11 de la nit i els Djs Xino i Narigut a partir de 2/4 d’1 de la nit.

Demà diumenge a les 5 de la tarda hi haurà una Festa Infantil amb el mag David Baró, premi Nacional de màgia 2014 i a les 8 de la tarda la cloenda amb un concert de jazz, bossa, etc, a càrrec del trio ModoAvión. La Rampa organitza algun dels actes i és un dels patrocinadors juntament amb l’EMD de Valldoreix i Murviedro.

Switch to mobile version