Autor Futbol sala
6 Agost 2014 a 16:00

Es coneixen els grups 1 i 2 de Tercera Divisió de Futbol Sala

Arrancarà el proper 20 de setembre

foto: Sergi Colomer

foto: Sergi Colomer

El pròxim mes de setembre s’iniciarà la competició de Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala que comptarà amb la participació de quatre equips del Vallès Occidental. El Cerdanyola C.F “A” estarà enquadrat en el grup 1, mentre que el Rubí C.E.F.S.A, el Sant Cugat F.S i el Castellbisbal F.S estaran al grup 2.

Pel que fa al grup 1, el Cerdanyola obrirà la temporada a domicili contra el Ràpid Santa Coloma a La Bastida el pròxim 20 de setembre on intentarà endur-se el partit per començar amb bon peu la competició.

Pel que fa al grup 2, en la primera jornada el Sant Cugat s’enfrontarà al Sant Julia, el Rubí a l’Aldea i el Castellbisbal al Sport Spluges. Tots tres ho faran com a locals i el mateix dia que el grup 1. El Castellbisbal s’enfrontarà als vallesans les jornades 20 (Rubi) i 24 (Sant Cugat) on es viurà un derbi apassionat. Seguint la línia, el Rubí i el Sant Cugat s’enfrontaran en la jornada número 11.

Calendari Grup 1

Calendari Grup 2

Switch to mobile version