Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
20 Agost 2014 a 8:00

El rocòdrom Josep Barberà

El Rocòdrom Josep Barberà // Foto: Joan Murcia

El Rocòdrom Josep Barberà // Foto: Joan Murcia

El Rocòdrom Josep Barberà, del Club Muntanyenc Sant Cugat, és el més alt del país, amb 20m d’alçada a la cota màxima. Té més de 400m2 escalables i més de 30 itineraris per a tots els nivells. Consta d’una zona d’iniciació i entrenament, i d’una altra de competició, de 12m d’alçada i 8m d’amplada, i de 20m d’alçada i 4,5m d’amplada respectivament.

Compta amb 15 punts de descens o reunions, de les quals 4 són intermèdies, a la cota de 15m, i amb totes les vies perfectament assegurades amb parabolts. En la zona de boulder exterior hi ha una cova amb una amplada de 5m i una alçada de 3m, i una longitud de 6m que ofereix una superfície escalable d’uns 115m2.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com

Switch to mobile version