Autor Hockey patins
1 Agost 2014 a 16:30

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ja coneix els seus rivals

Ahir es va celebrar el sorteig de les lligues espanyoles on participa

 

PHC Sant Cugat - CP Voltregà

PHC Sant Cugat – CP Voltregà // Foto: Alba Tarrés

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ja pot programar tota la seva temporada, també en la vessant econòmica pel que fa als desplaçaments dels seus primers equips, qüestió important per la sostenibilitat de l’entitat. Ahir es va celebrar el sorteig de la OK Lliga femenina on participa el primer equip de l’entitat de Sant Cugat i també el de la 1a Divisió estatal, on participa el primer equip masculí santcugatenc. L’acte es va organitzar al Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona, el que dona bona mostra de la catalanitat d’una competició caracteritzada per la participació majoritària dels equips catalans.

La principal competició, l’OK Lliga femenina, la màxima divisió de l’hoquei sobre patins espanyol, compta amb 13 equips amb una plaça vacant per la decisió a darrera hora del Liceo de la Corunya de no participar-hi. El Patí Hoquei Sant Cugat començarà la competició el 8 de novembre a Mataró, que ha pujat de categoria, però després s’enfrontarà amb els tres primers de la temporada passada, rebent primer el CP Manlleu i el CP Voltregà – vigent campió – i, després d’una setmana de descans, rebent al Hostelcur Gijón HC. Inici doncs difícil per les noies d’en Pep Mateo que acabaran la lliga el 6 de juny al camp de l’Igualada.

PHCSC - SHUM

PHCSC – SHUM // Foto: Alba Tarrés

Pel que fa al Primer equip masculí, es troba amb un grup amb sis equips nous respecte l’any anterior d’un total de 14. Començarà la lliga el 18 d’octubre amb un derbi vallesà a casa davant el CH Caldes Recam Làser, viatjarà a Astúries per jugar amb el CP Mieres i jugarà el tercer partit a casa amb el Club Hoquei Lloret, estrenant-se doncs amb tres equips nous. Els altres equips que debuten en aquesta categoria són el CP Vilanova, el Blanes HCF i el HC Burguillos de Badajoz. El darrer partit de lliga el jugarà a casa el 23 de maig davant el CP Vilanova.

Pel que fa a la resta d’equips del club, el femení de 1a Catalana estarà en un grup de 10 equips i començarà el 20 de setembre al camp del Cerdanyola CH i el sènior masculí de 1a catalana està al Grup B, on començarà amb el derbi vallesà el 20 de setembre a casa del SFERIC Terrassa. Els equips de base del club seguiran competint al màxim nivell també. El júnior A, per exemple, estarà al grup del FC Barcelona, el CP Voltregà, el CP Tordera, el CP Vic, el CE Noia Freixenet, el CH Mataró i el SHUM Maçanet, amb el que començarà la lliga el 14 de setembre. De la resta d’equips donarem més detalls després de l’estiu i no oblideu que el cap de setmana del 12 al 14 de setembre se celebra el XXIII Torneig Ciutat de Sant Cugat de categories de formació i també del femení de 1a catalana i la 8a Copa Monestir, en la que el primer equip s’enfrontarà al CP Vic i l’equip femení d’OK Lliga ho farà amb una selecció All Star. També es farà la presentació de tots els equips del club.

Switch to mobile version