Autor Bàsquet
31 Agost 2014 a 12:00

El Júnior 1 de la UESC ja és equip de Preferent

Ho aconsegueix abans de jugar el darrer partit de fases

Partit UESC - Platges Mataró

Partit UESC – Platges Mataró // Imatge Facebook UESC

L’equip júnior 1 de la UESC està jugant les fases d’accés a la categoria Preferent de la seva categoria i podem confirmar ja que ha aconseguit l’objectiu. I ho ha fet amb nota perquè abans de jugar la darrera jornada, que l’enfrontarà avui contra la UE Montgat al Palau d’esports J. Mora de Mataró a 3/4 de 8 de la tarda, ja ha aconseguit la classificació.

Aquesta fita ha estat aconseguida perquè ha guanyat els tres primers partits trencant les previsions que, en principi, feia el seu propi entrenador que, en declaracions prèvies, deia que “no partien com a favorits“. Així doncs, l’equip d’en Manel Blanco ha trencat tots els pronòstics amb solvència. En el primer partit es va imposar al SESE per un marge molt important: 45 – 77, en un partit jugat a Montgat el passat dijous. En l’altre partit, el Platges de Mataró guanyava al CB Vic 63 – 51.

Divendres els júniors de la UESC tornaven a jugar, aquest cop a Vic contra el Platges de Mataró, en el partit que ha estat el més difícil de les fases contra el Platges de Mataró perquè van necessitar jugar una pròrroga per imposar-se al final per 73 – 69. En l’altre partit la UE Montgat s’imposava al SESE per 46 a 38. En la tercera jornada, la UESC es va imposar al CB Vic al partit jugat al Pavelló de les Cotxeres de Borbó de Barcelona per 38 – 62, una diferència substancial.

Ahir dissabte, els jugadors del Manel Blanco van descansar i la jornada es va celebrar al PAV 1 de Sant Cugat. I aquí va ser on es va poder certificar la classificació de l’equip a la màxima categoria del bàsquet català. Les tres victòries dels vermell i negres se sumen a les dues derrotes dels de Vic i Montgat i a la del Platges de Mataró davant els santcugatencs el que fa que no hi hagi cap possibilitat que li tregui la classificació a la UESC el passi a la Preferent.

Avui però la UESC jugarà el darrer partit a Mataró contra la UE Montgat per intentar arrodonir la classificació i no deixar cap tipus de dubte que mereix de forma clara aquesta com a primer del grup. Entra doncs per la porta gran i el nou entrenador aconsegueix en el seu retorn al club el seu primer objectiu. Aquest any tindrem més bàsquet de nivell a la nostra ciutat. Felicitem-nos!.

Switch to mobile version