Autor Societat
20 Agost 2014 a 14:00

Detingut un veí de Sant Cugat

Per intentar robar coure en una empresa de Cerdanyola

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra

Imatge d’arxiu dels Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local han detingut aquesta matinada tres lladres que intentaven robar coure en una empresa de Cerdanyola del Vallès. Un dels presumptes autors del delicte és un veí d’origen romanès de 35 anys amb residència a Sant Cugat del Vallès que ja tenia antecedents policials. Tots tres passaran demà a disposició judicial.

Els fets han succeït aquesta nit pels volts de les quatre. Una testimoni ha trucat a la policia alertant d’uns sorolls en una nau del polígon industrial de Cerdanyola. Pocs minuts més tard, han acudit al lloc de l’incident diverses dotacions policials dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local que han encerclat l’empresa. Els agents han observat que hi havia una finestra oberta a uns sis metres d’alçada i la caixa de l’alarma arrencada. Amb l’ajuda d’una escala dels Bombers, que també s’han desplaçat al lloc dels fets amb una dotació, s’han introduït a l’edifici.

Una vegada a l’interior, els policies han pogut comprovar que el sostre de les oficines de la nau estava arrencat amb el cablejat de coure preparat per ser sostret. En un primer moment els agents no han vist cap dels tres sospitosos, però en la inspecció de l’edifici han localitzat els tres lladres amagats en diversos llocs. Un d’ells, veí de Sabadell de 28 anys, portava una maleta amb eines per tallar i extreure el coure. Tots tres tenen antecedents per delictes similars i passaran demà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de Cerdanyola del Vallès.

 

Switch to mobile version