Autor Entitats
6 Agost 2014 a 12:00

Creada la Taula de Treball CETS Catalunya

Té l’objectiu d’acostar posicions entre els parcs catalans

Sant Llorenç del Munt // Foto: Mati Pla

Sant Llorenç del Munt // Foto: Mati Pla

Durant el mes de juliol s’ha constituït, a la Casa Mariona, seu del Parc Natural del Montseny, una taula de treball informal, anomenada CETS-Catalunya i que està formada pels Parcs Naturals de la Zona Volcànica de la Garrotxa, del delta de l’Ebre, de Sant Llorenç del Munt i del Montseny.

Aquesta taula també comptarà amb la participació de les associacions d’empresaris turístics d’aquests espais, concretament Turisme GarrotxaAssociació d’Empreses i Activitats Turístiques del delta de l’Ebre, l’Associació d’Empresaris Turístics Mura i Turisme Montseny. Aquestes associacions estan acreditades amb la Carta Europea de Turisme Sostenible.

La taula de treball té com a objectius, entre d’altres, l’acostament de posicions i línies de treball comunes dels parcs catalans amb la CETS, juntament amb els empresaris acreditats, i conformar un grup de treball estable per tal de redefinir el concepte que es té de l’ecoturisme i el producte ecoturístic.

Switch to mobile version