Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
30 Agost 2014 a 8:59

Can Castanyer

Can Castanyer

Foto: Tino Rubio

En un espai que avui és gairebé inhòspit trobem la Masia de Can Castanyer amb la l’església de Santa Maria de Campanyà. Inhòspit perquè ha quedat envoltada de petites naus a la zona del polígon de Can Mamet. Aquestes construccions daten del s. XIV i tenien funcions entre d’altres de caràcter agrícoles.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com

Switch to mobile version