Autor Rugby
19 Agost 2014 a 17:00

Andrés Martínez, nou entrenador del sènior B del Rugby Sant Cugat

Arriba amb un gran palmarès a l’esquena

Imatge del web del Rugby Sant Cugat - SantCugat Entitats

Imatge del web del Rugby Sant Cugat – SantCugat Entitats

El Sènior B del Rugby Sant Cugat comptarà per a la propera temporada amb un nou entrenador: es tracta del tècnic procedent de la UE Santboiana Andrés Martínez. El santboià ha fet tota la carrera com a jugador en aquest club, amb un palmarès envejable: campió d’Espanya juvenil, participant en el campionat del món Júnior i internacional amb l’estatal de rugbi 7; debutant amb 18 anys amb el primer equip, a la Divisió d’Honor, i guanyant quatre lligues i dues Copes Ibèriques. A més, va entrenar l’equip sub-21 que la temporada passada es va proclamar campió d’Espanya.

Martínez assegura que el projecte del Rugby Sant Cugat l’ha convençut, i es marca el repte d’aconseguir una cinquena plaça per aquesta temporada, donat que les categories s’han reestructurat i la competitivitat serà més alta.

El Sènior B del Rugby Sant Cugat recupera, de cara a l’inici de la temporada, alguns jugadors que han estat inactius per llargues lesions, i des de dilluns passat s’entrena amb el primer equip a la Guinardera.

Switch to mobile version