Autor Societat
14 Juliol 2014 a 12:30

Una santcugatenca guanya el concurs de cartells de la Festa Major de Valldoreix

Aquest any s’hi han presentat 34 obres

 

El jurat del premi del cartell de Festa Major de Valldoreix 2014

El jurat del premi del cartell de Festa Major de Valldoreix 2014 // Imatge web valldoreix.cat

Dijous passat, el jurat del premi al Cartell de la Festa Major de Valldoreix, va escollir l’obra de la santcugatenca Natàlia Quintana, ‘Somia‘ com a guanyadora d’aquest any i, per tant, serà la imatge anunciadora dels actes d’enguany. Aquest ha estat el premi en categoria d’adults perquè, en categoria juvenil, on només s’hi han presentat 3 obres, l’obra premiada ha estat ‘Samnaiure’ de Mar Castell de 16 anys i, en la categoria infantil, amb 2 treballs presentats, l’Albert Mula ha estat el guanyador.

En el jurat hi participaven el vocal de cultura Joaquim Castelló i els professionals en l’àmbit del disseny i les arts plàstiques Carolina Camañes, Aram Millet, Maria Dolors Valverde i Xavier Grau. De totes les obres presentades, dues han quedat excloses per no complir les bases del concurs.

Els premis del concurs són de 750 euros per la guanyadora del concurs de cartells de Festa Major d’adults i de 450 euros per la de la categoria juvenil. El premi per la categoria infantil és un lot de material de belles arts valorat en 450 euros. A més de ser el cartell anunciador de la Festa Major de Valldoreix 2014, l’obra de la santcugatenca Natàlia Quintana serà també la portada del programa d’actes que s’editarà properament.

Switch to mobile version