Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
1 Juliol 2014 a 8:00

Sopar de Festa Major

Sopar del C/ de la Creu de Festa Major

Sopar del C/ de la Creu de Festa Major // Foto: Xavier Boix

Quan arriba la Festa Major hi ha carrers que aprofiten per ocupar la calçada i trobar-se amb els veïnat per fer un sopar a la fresca. En aquest cas un carrer, el de La Creu que té com a “fons d’escenari” el Monestir de Sant Cugat i que fa molts i molts anys que repeteix aquesta cerimònia traient les millors gales i coberts per aquesta ocasió.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com

Switch to mobile version