Autor El temps
15 Juliol 2014 a 10:00

Sol i núvols durant tot el dia

Núvols

Núvols // Foto: Georgia Colomer

Matí de sol i cel ennuvolat que amb el pas de les hores deixarà pas a intervals de nuvolositat tot i que en cap cas s’espera que pugui ploure.  Cap al final de la tarda, els núvols podrien desaparèixer i podríem tenir sol i cel serè per acabar el dia. Les temperatures se situen entorn als 29 graus de màxima i als 22 de mínima si bé en les hores centrals del dia i part de la tarda la sensació tèrmica podria ser d’una o dos graus més. Pel que fa a la humitat relativa aquesta se situarà entre el 49% i el 82%.

Per demà s’espera que hi hagi un dia semblant al d’avui, amb sol al matí i intervals de nuvolositat sobretot durant les primeres hores de la tarda i amb temperatures molt similars a les que tindrem avui.

Switch to mobile version