Autor Economia
7 Juliol 2014 a 13:00

Polsera Visa contactless llançada per CaixaBank

El nou llançament permet realitzar compres només acostant el canell al datàfon

Imatge polsera Visa contactless de CaixaBank

Imatge polsera Visa contactless de CaixaBank // Imatge cedida per La Caixa

CaixaBank ha llançat a Europa una polsera Visa per poder comprar sense necessitat de targeta gràcies a la tecnologia contactless. D’aquesta manera els clients podran portar la targeta al canell i realitzar pagaments a més de 300.000 comerços espanyols diferents.

Es té previst distribuir un total de 15000 polseres entre els diferents clients. Aquest llançament es converteix en una gran experiència europea pel fet d’usar un dispositiu wearable com a mitjà de pagament. Durant el segon semestre la polsera estarà disponible a totes les oficines de l’entitat.

La polsera porta, a l’interior, un microtag amb la informació encriptada de la targeta i protegida amb el sistema EMV.  Aquest xip permet connectar la polsera amb els datàfons i realitzar transacions com si fos una targeta contactless normal.

Comprar acostant el canell al datàfon

La flexibilitat i comoditat de la polsera permet als clients utilitzar-la còmodament en totes les compres i activitats. A més, és resistent a l’aigua i a la humitat, el que permet que el client pugui realitzar esport o qualsevol altre activitat sense preocupació.

La polsera és una targeta addicional a l’actual targeta per la qual cosa totes les compres realitzades amb la polsera seran carregades a l’actual targeta. La polsera afegeix condicions de comoditat i seguretat.

La interacció amb el datàfon es similar a les targetes contactless. El dispositiu connectarà per proximitat i realitzarà la transacció. Igual que amb la targeta, en compres superiors a 20 euros s’haurà de teclejar el número PIN.

El sistema és totalment compatible amb tots els datàfons que accepten pagaments contactless, en qualsevol lloc del món.

Amb la seguretat de sempre i el servei gratuït CaixaProtect

La polsera disposa de les mateixes prestacions de seguretat que la targeta contactless habitual. Al utilitzar la tecnologia EMV les compres es realitzen encriptadament.

A més, disposa del servei CaixaProtect, que permet al client  protegir-se de qualsevol us fraudulent.

CaixaBank ha creat una app per a que el client pugui portar el control de les sevs operacions. L’aplicació és gratuïta i es podrà descarregar a través d’un SMS.

Unió de la innovació en mitjans de pagament i en wearable banking

Aquest desplegament suposa la integració de dues línies d’innovació per a CaixaBank: el sistema de pagament contactless i el wearable baking. Des de 2011 ha estat la primera entitat per apostar a Europa pel llançament a gran escala d’aquesta nova tecnologia.

A principis de 2014, CaixaBank va iniciar el llançament de serveix financers adaptats als nous dispositius amb productes com els rellotges intel·ligents,…

Les polseres contactless suposen la unió entre ambdues tendències ja que proporcionen el servei financer que el client podrà portar damunt i la comoditat.

La diversificació de formats de pagament permetrà escollir el que millor s’adapti a les seves necessitat. Actualment, CaixaBank és l’entitat amb major número de targetes en circulació a Espanya, amb més de 12,5 milions de targetes emeses.

CaixaBank, líder mundial en innovació

CaixaBank és l’entitat financera líder en innovació a Espanya. Compta amb 4 milions de clients de serveis mòbils i el seu servei de descàrrega d’aplicacions per a mòbils acumula més de 8 milions de descàrregues.

Està considerada com un dels líders mundials en innovació i noves tecnologies. Com a entitat de referència en aquesta àrea, ha obtingut nombrosos guardons, entre els quals destaquen el premi al banc més innovador del món en el Global Banking Innovation Awards, impulsats pel Bank Administration Institute (BAI) i Finacle.

Switch to mobile version